Prova att göra detta superbilliga vin
Inte alla av oss innehar råd att ha ett glas gott vin på våra bord vid våra måltider.
Men om det idag vore möjligt, skulle alla älska att förtära till ackompanjemang utav denna dryck.

Vinsasen finns på https://allt-fraktfritt.com/hembryggning-20/vinsatser-91/vit-druvvinsats-pa-druvpulver-30-flaskor-814.html.
Vin är en dryck som har firats efter urminnes tider.
Det är handlingar som visar att det bryggdes samt fanns med på favoritlistan allaredan när människan precis hade lärt sig att odla sin mat.
Denna dryck rekommenderas för konsumtion utav män, kvinns och pensionärer.
Det röda druvvinet i synnerhet har visat ett litet antal exceptionella egenskaper vad innefattar att stoppa åldrande, liksom att det innehar många medicinska positiva egenskaper om de tas jämnt alldenstund det är oerhört rikt på antioxidanter.
För dem som ej kan handla vin, är allt inte förlorat.
Vem som helst kan göra en skaplig vin med ingredienser från kökshyllan.
Detta inlägg kommer att visa dig hur man tillverkar detta.
Med en del övning kommer du att kunna brygga ditt eget billiga vin som i smak kan tävla med de allra bästa (hmmm).
Gratis On-Line vinbok finns här. Bästa vinsatserna finns här.
Vad man behöver för ditt hemgjorda vin
En halv bägare socker
144 gram druvsaft (ca tre burkar) – se till att dessa är 100 andel druvsaft och inte innehar ett litet antal andra tillsatser
En butelj vari du kan mäta 4 liter vätska
Två-tre ordinarie ballonger
Vatten – Det rekommenderas att begagna destillerat vatten, men man kan använda ditt vanliga kranvatten för att ytterligare minska kostnaderna. Tips: Självhäftande Etiketter för eget tilltryck i skrivare
Ett stift som kommer att nyttjas för att göra några hål i ballongerna
Vinjäst. Men om man inte har det, kan normalt bagerijäst fungera oxå fast smaken blir dessvärre därnäst också.
Kolla online sedan ett bra vinjäst, de kostar inte många kronor per avklarad butelj.
För nybörjare som ska lite mer orientering och hjälp, skulle det vara bäst om man se till att man innehar med dej en mätkopp, ett gummisnodd eller, en tratt och flaskor
Kavla upp ärmarna och gör dej beredd att göra vin
Ta tratten samt häll sedan saften i behållaren.
Häll samtliga tre burkar (totalt 144 gram) samt häll efter i två gånger så mycket vatten.
Om man har tre burkar lemonad, häll sex burkar vatten.
Skaka alltihop tills blandningen blir totalt homogen.
Vid denna punkt, tillsätt den halva koppen socker.
Skaka åter djupt.
Sockret ska vara totalt löst i slutet utav blandningen.
Idag tar vi jästen.
Följ instruktionerna, blanda ut jästen i enlighet med instruktioner samt få den klar för bruk.
När jästen är klar, tillsätt också denna till blandningen man innehar samt skaka åter.
När detta innehar slutförts, binda du ballongen till mynningen av behållaren.
Säkerställ att ballongen innehar ett litet antal gap i sej före man knyter fixerad den till mynningen av behållaren.
Det finns ett i synnerhet sätt att knyta ballongen till mynningen av behållaren.
Det ska vara antagligen producerat och tätt (här kan man begagna snöre eller gummiband att binda med).
Insätta behållaren på en varm plats, där den ej bör störas på minst en halv dag (12 timmar).
Vid slutet av denna tid kommer du att höra poppande läte utav bubblor.
Detta är ett belägg på att jästen funkar väl.
När dagarna passerar (processen kan ta några 2-3 veckor) kommer ballongen att bliva bombastisk med gas som genereras av jäsningsprocessen.
Så länge ballongen blåses upp är processen igång.
Du kommer att veta när vinet är färdigt, när ballongen töms.
Ditt vin är färdigt!
Nu behöver man tappa det maklig igenom en sil i de flaskor man vill lagra det i.
Flaskorna skall företrädesvis få en dunkel kulör.
Stoppa in i kylskåpet och njut sedan utav ditt eget vin som kostade nästan inget – men det är smaskigt!